Ciubăr Grădina SPA Saună

 

Grădina SPA este un loc liniștit care te încarcă cu energie pozitivă iar elementele SPA din dotarea ei, sauna și ciubărul cu apa fierbinte în combinație cu verdeața din grădină oferă o experiență unică și de neuitat. Grădina SPA este o zonă de relaxare din cadrul pensiunii noastre dotată cu elemente SPA. În grădină există o căsuță de lemn dotată cu saună finlandeză, duș cu apă caldă, toaletă și un mic spațiu de odihnă.

Grădina mai are în dotare 2 ciubere în aer liber a câte 8 persoane fiecare.

În timpul anotimpului cald grădina este prevăzută cu șezlonguri pentru plajă, hamace , loc de grătar, băncuțe pentru odihnă și un foișor .

Pe timp de toamnă, iarnă și primăvară accesul la Grădina SPA se obține prin închirierea unui element SPA: a ciubărului sau a saunei finlandeze.

Pe timp de vară accesul la gradină este gratuit pentru activități de recreere, plimbări, odihnă in hamac,plajă și răcorire în ciubărul neîncălzit. Încălzirea ciuberelor sau a saunei funcționează în regim de închiriere și pe timpul verii.

Vissza HU Back to EN


Noutăţi & Informaţii

SPA
2022

Acceptăm plata cu tichet/card e de vacanță!

SPA
2022

Tu ce faci vara aceasta? Dacă vrei să vezi locuri frumoase alege un pachet "Circuit de 5 zile în Maramureș"Vezi ofertaircuit de 5 zile în MaramureșVezi oferta

Mesaj